fbpx Skip to content

1770 Glasgow Distillery, Peated - Rich & Smoky, 46%

Lowland | Skotland
Distillery
Glasgow
Type
Single Malt
ABV
46%
Bottle size
70 cl
Series
Peated
Name
Rich & Smoky
Cask type
Virgin Oak - PX Sherry Finish

Glasgow Distillery Peated Rich & Smoky er en vovet udgave i Glasgows 1770 Signature Range. Lavet på den fineste maltede byg, der har sin røgede smag fra den aromatiske lyngrige tørv, der vokser i det skotske højland. Kombineret med det usædvanligt rene vand fra Loch Katrine og destilleret i traditionelle copper pot stills.

Modnet i nye egetræsfade med en finish i Pedro Ximénez sherry-fade. Som altid er den non-chill filtered og naturlig i sin farve.

Smagsnoter på Glasgow Distillery Peated Rich & Smoky

På næsen mødes man af sød røg og righoldig karamel med noter af levende vanilje, tørrede mørke frugter og krakkeret, sort peberkornkrydderi med subtile antydninger af flamberet appelsin. Ved smagning rammes man af tobaksblad, fyldig mørk karamel og kakaonibs, med en baggrund af sød, blød tørv og blide, jordlige undertoner med subtile urteagtige noter af salvie. Eftersmagen er lang og glat, med noter af saltet karamel, lakrids og langvarigt krydderi.

Fornemt skotsk håndværk

1770 er en serie der garanterer kvalitets Scotch Whisky og har allerede sat sit aftryk i whiskyverdenen. Dette nyere destilleri i Skotland er allerede fantastisk godt på vej. Klik her for at lære mere om det anmelderroste, skotske Glasgow Distillery. Eller her for at se hvad Glasgow Distillery ellers kan tilbyde.

© Vault of Spirits – Scotch Whisky

Your price

75.00

Your price

75.00

Related bottles

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.

Summer break

We’re taking a small summer break: Vault of Spirits receives orders as always, but does not ship the packages until July 23rd