fbpx Skip to content

Virtuel Ginsmagning d. 1. oktober kl. 20.30

Danmark

Virtuel Ginsmagning er tilbage!!!!

Virtuel Ginsmagning er tilbage på tapetet! Vi har alle nydt den dejlige sommer. Besøgt caféer, barer, små festivaler og nydt kolde Gin & Tonics ude under de varme himmelstrøg. Danske såvel som sydens sol og varme.

Efterspørgslen har været stor! “Hvornår afholder I næste virtuelle ginsmagning?” Det gør vi nu! JUHUUUU!

Kom til virtuel ginsmagning, når efteråret falder!

Sæt et kryds i kalenderen d. 1. oktober kl. 20.30 og bestil dit smagssæt, som vi derefter sender afsted til dig, så du er klar til vores ginsmagning. Live og direkte hjemme i din egen stue.

Hvem serverer de gode historier til mine Gin & Tonics

Det gør Benedikte fra Vault of Spirits, Daniel “The Whisky Viking” og selvfølgelig kommer Bent fra Sprit & Co.

Med mere end 50(!!!) virtuelle smagninger i bagagen glæder vi os til at servere gode Gin & Tonics, efterfulgt af gode historier, læring og en fantastisk energi. Vi smager, nørder, griner og hygger. Kom og vær med – til en smagsoplevelse du ikke vil gå glip af!

Programmet til Virtuel Ginsmagning d. 1. oktober kl. 20.30

Programmet for aftenen er knivskarpt og vi lader efteråret falde med disse brandhamrende lækre Gins i det ginsmagningssæt som vi sender hjem til dig:

dertilhørende tonics, garnish & botanicals.

Et ginsmagningssæt indeholder gin, tonic og garnish til 6 Gin & Tonics til 1 person.

Live streamingen af vores virtuelle ginsmagning vil foregå her:

Tilgå Facebook-begivenheden LIGE HER. Vores live-stream popper op på begivenheden ca. kl. 20.20 med en 10 minutters nedtælling til at vi går på.

Ej, øv! Jeg kan ikke den dag!

Pyt! Er du forhindret i at deltage på selve dagen så er det muligt at tilgå smagningen efterfølgende. Smagningen er frit tilgængelig på Vault of Spirits Danmarks Facebook side efter afholdelse.

Hvordan kommer det til at foregå?

Du køber et ginsmagningssæt her og vi fremsender en pakke til dig der indeholder de gins, tonics, garnish & botanicals, som vi skal nyde til Virtuel Ginsmagning d. 1. oktober kl. 20.30. Her går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Danmarks Facebook-side.

Så afholder vi en “ualmindelig” god Ginsmagning med gode historier, brugbar viden og sjove konkurrencer – og du kan sidde derhjemme, i sommerhuset, på båden eller hvor du allermest har lyst og følge med og smage på de samme gins som os, samtidig.
Har du spørgsmål kan du skrive dem i kommentarfeltet og vi vil svare på det løbende.

Fødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

Det med småt, skrevet med stort:
Da vi selv producerer ginsmagningssættene, sender vi dem højest sandsynligt først ud efter uge 36. Skal du have en flaske med – f.eks. en flaske Gin– og gerne vil modtage den inden – bedes du derfor bestille den i en separat ordre.

© Vault of Spirits – Smagning

Your price

44.66

Out of stock

Your price

44.66

Out of stock

Related bottles

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.

Summer break

We’re taking a small summer break: Vault of Spirits receives orders as always, but does not ship the packages until July 23rd