fbpx Skip to content
Sale!

Virtuel Ginsmagning - Julefrokosten - d. 2. december kl. 20.30 / ON DEMAND

Sale!

SMAGNINGEN ER AFHOLDT OG SÆLGES NU SOM “ON DEMAND” – VIDEOEN KAN FINDES UNDER BEGIVENHEDER PÅ VORES FACEBOOKSIDE

Virtuel Ginsmagning – Julefrokosten

Til virtuel ginsmagning d. 2. december smager vi selvfølgelig ENDNU engang på en masse god gin, sammen med Benedikte fra VaultofSpirits.dk, Daniel ‘The Whisky Viking’ og vores allesammens Sprit Bent fra Sprit & Co..

Vi serverer den direkte hjemme i din stue – når vi går LIVE på Facebook.

Du skal blot købe dit ginsmagningssæt til vores virtuelle ginsmagning

Du køber dit ginsmagningssæt lige her – og så sørger vi ellers for at du får en smagsfuld aften når vi guider dig igennem sammensætningen af de forskellige gins, tonics og garnish som du har i sættet. Vi smager, nyder og skåler sammen – virtuelt men LIVE via vores Facebook side Vault og Spirits Danmark.

Vi sender dit ginsmagningssæt hjem til dig med den gin, de tonics og det tilhørende garnish, som vi skal smage – d. 2. december kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook og nyder selskabet og 6 lækre Gin & Tonics. Samtidig åbner vi op for vores viden om det vi drikker og ginnens spændende verden.

Virtuel Ginsmagning – Julefrokosten – d. 2. december kl. 20.30:

Programmet for aftenen ser sådan her ud:

3 cl. Gin Gin Gin fra Sprit & Co

3 cl. Tranquebar Colonial

3 cl. Haymans Old Tom

3 cl. Geranium 55

3 cl. Haymans Navy Strength

3 cl. Gin Hass med Source Gin

 

Sådan kommer Virtuel Ginsmagning – Julefrokosten – d. 2. december kl. 20.30 til at foregå

Du køber dit ginsmagningssæt lige her og vi fremsender en pakke til dig der indeholder de gins, tonics og garnish som vi skal smage. Fredag d. 2. december kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Danmarks Facebook-side. Tilmeld dig begivenheden LIGE HER og følg med i optrapningen til vores virtuelle ginsmagning.
Vi deler ud af vores viden om den gode gin, historierne og smagene – imens sidder du derhjemme og smager de samme Gin & Tonics som os.

Fødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

 

Det med småt, skrevet med stort:
Da vi selv producerer ginsmagningssættene, sender vi dem højest sandsynligt først ud efter uge 37. Skal du have en flaske med – f.eks. en flaske Gin – og gerne vil modtage den inden – bedes du derfor bestille den i en separat ordre.

© Vault of Spirits – Smagninger 

Your price

37.66

Out of stock

Your price

37.66

Out of stock

Related bottles

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.

Summer break

We’re taking a small summer break: Vault of Spirits receives orders as always, but does not ship the packages until July 23rd