fbpx Skip to content
Sale!

Virtuel Romsmagning - Abuelo vs Pusser's - d. 10. februar kl. 20.30 / ON DEMAND

Danmark
Sale!

Smagningen har været afholdt, men kan stadig ses “on-demand”. Udsendelsen kan ses på Facebook i begivenheden for eventet.

 

Virtuel Romsmagning – Abuelo vs Pusser’s

Den fantastiske romverden har taget os mange steder hen, og denne gang skal vi en tur til Panama og Guyana!

For netop Abuelo kommer fra Panama og Pusser’s fra Guyana, og disse skal vi dykke ned i til vores virtuelle romsmagning d. 10. februar kl. 20.30. Her dykker vi ned i en verden af rom sammen med Louis fra MacY.

Rommene vi skal smage er selvfølgelig specielt udvalgt efter Vault of Spirits principperne, der er: Høj Kvalitet, spændende smagsoplevelser, pondus og gode historier.

Vi sender et romsmagningssæt hjem til dig med 6* 3 cl rom i – d. 10. februar kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook og nyder rommen sammen med dig. Vi deler ud af vores viden om rommen vi smager og Louis er som altid fuld af gode historier.

Virtuel Romsmagning – Abuelo vs Pusser’s – d. 10. februar kl. 20.30

Programmet for aftenen til vores virtuelle romsmagning ser sådan her ud:

Abuelo 7 års
Land: Panama

Abuelo XV Napoleon
Land: Panama

Abuelo 30 Centuria
Land: Panama

Pusser’s Navy Rom
Land: Guyana

Pusser’s 15 års
Land: Guyana

Pusser’s Gunpowder Proof Spiced
Land: Guyana

Hvem serverer rommen til Virtuel Romsmagning – Abuelo vs Pusser’s – d. 10. februar kl. 20.30

Til Virtuel Romsmagning – Abuelo vs Pusser’s – har vi jo selvfølgelig sørget for at hive vante eksperter med i studiet. Daniel ‘The Whisky Viking’  fra VaultofSpirits.dk styrer slagets gang og agerer vært for aftenen, og spæder til med hans enorme viden om fadlageret spiritus (og kærlighed for de gyldne dråber). I samarbejde med MacY har vi endnu engang fået lov til at låne Louis til de gode romfortællinger.

Sådan vil vores Virtuelle Romsmagning – Abuelo vs Pusser’s – komme til at foregå

Du køber et romsmagningssæt her og vi fremsender en pakke til dig der indeholder 6 * 3 cl. af de spændende rom som vi skal smage. Fredag d. 10. februar kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Danmarks Facebook-side. Tilmeld dig begivenheden LIGE HER og følg med i optrapningen til vores virtuelle romsmagning.
Vi deler ud af vores viden om rommen, historierne og smagene – imens sidder du derhjemme i din allerbedste lænestol og følger med og smager på de samme 6 rom, som os.

Fødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

Your price

37.66

Out of stock

Your price

37.66

Out of stock

Related bottles

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.

Summer break

We’re taking a small summer break: Vault of Spirits receives orders as always, but does not ship the packages until July 23rd