fbpx Skip to content

Virtuel Tequilasmagning - El Tequileño - d. 26. maj kl. 20.30

Mexico
Distillery
El Tequileño

Virtuel Tequilasmagning – El Tequileño

Premiere her hos Vault of Spirits! For første gang præsenterer vi nu en virtuel Tequilasmagning!

Det bliver 5 forskellige udtryk fra El Tequileño, som skal smages både rent og i drinks, og disse skal vi dykke ned i til vores virtuelle tequilasmagning d. 26. maj kl. 20.30. Her dykker vi ned i en verden af Tequila sammen med Louis fra MacY.

Tequilaen vi skal smage er selvfølgelig specielt udvalgt efter Vault of Spirits principperne, der er: Høj Kvalitet, spændende smagsoplevelser, pondus og gode historier.

Vi sender et tequilasmagningssæt hjem til dig med 5* 3 cl tequila, samt tilbehør så vi kan lave drinks – isterninger må I selv stå for 🙂 – d. 26. maj kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook og nyder tequilaen sammen med dig. Vi deler ud af vores viden om det vi smager og Louis er som altid fuld af gode historier.

Virtuel Tequilasmagning – El Tequileño – d. 26. maj kl. 20.30

Programmet for aftenen til vores virtuelle tequilasmagning ser sådan her ud:

El Tequileño Reposado Tequila, 38% SOM DRINK – BATANGA

El Tequileño Platinum Blanco Tequila, 40%

El Tequileño Blanco Tequila, 38% SOM DRINK – PALOMA

El Tequileño Reposado Gran Reserva Tequila, 40%

El Tequileño Añejo Gran Reserva Tequila, 40%

Hvem serverer rommen til Virtuel Tequilasmagning – El Tequileño – d. 26. maj kl. 20.30

Til Virtuel Tequilasmagning – El Tequileño – har vi jo selvfølgelig sørget for at hive vante eksperter med i studiet. Daniel ‘The Whisky Viking’  fra VaultofSpirits.dk styrer slagets gang og agerer vært for aftenen, og spæder til med hans enorme viden om fadlageret spiritus (og kærlighed for de gyldne dråber). I samarbejde med MacY har vi endnu engang fået lov til at låne Louis til de gode fortællinger.

Sådan vil vores Virtuel Tequilasmagning – El Tequileño – komme til at foregå

Du køber et tequilasmagningssæt her og vi fremsender en pakke til dig der indeholder 5 * 3 cl. af de spændende Tequila som vi skal smage, samt tilbehør så vi kan lave drinks – isterninger må I selv stå for 🙂 Fredag d. 26. maj kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Danmarks Facebook-side. Tilmeld dig begivenheden LIGE HER og følg med i optrapningen til vores virtuelle tequilasmagning.
Vi deler ud af vores viden om tequilaen, historierne og smagene – imens sidder du derhjemme i din allerbedste lænestol og følger med og smager på de samme 5 Tequila, som os.

Fødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

Your price

41.86

Out of stock

Your price

41.86

Out of stock

Related bottles

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.

Summer break

We’re taking a small summer break: Vault of Spirits receives orders as always, but does not ship the packages until July 23rd