fbpx Skip to content
Sale!

Virtuel Whiskysmagning - Whiskyskolen 2. semester (Verden Rundt) - d. 28. april kl. 20.30 / KUN AFHENTNING

Virtuel | Danmark
Sale!

Smagningen kan altid ses “on-demand”, men hvis du skal være med til smagningen i aften, kan det kun nås ved afhentning af dit smagssæt.

 

Virtuel Whiskysmagning |

Whiskyskolen: 2. semester

Vi ELSKER at servere whisky for jer, vi elsker at dele ud af viden, oplevelser og gode historier. Det forum vi får skabt, hvor vi sammen smager på gode og forskellige whiskyer med hver deres udtryk, nørder det og nyder den gode historier der altid følger med når en god whisky skal nydes – er fantastisk.

Og nu er det blevet tid til Whiskyskolen: 2. semester!

Virtuel Whiskysmagning – Whiskyskolen, vil bestå af 4 semestre henover 2023

Du vil blive vellært ud i stillarter, lande fade m.m. af dine velsmagte whiskylærer Daniel ‘The Whisky Viking‘ og Louis fra Mac Y. Heldigvis tror de på begge på filosofien “learn by doing” og derfor skal du selvfølgelig smage på alt det fantastiske whisky du skal lære om i første semester.

Whiskyskolen vil bestå af 4 semestre – med forskellige pensum (helt uden officielle eksamener – men dog med udsendelse af diplomer for din gennemførelse).

 

Kom til Virtuel Whiskysmagning d. 28. april kl. 20.30

Vi skal denne gang rundt i hele verden – faktisk til 6 forskellige lande!

JAPAN – Hatozaki Japanese Pure Malt Whisky, 46%
USA – Eagle Rare 10 yo, Kentucky Straight Bourbon Whiskey, 45%
FRANKRIG – Armorik Single Cask (2011), Ex-Bourbon Cask #1896, 55%
ISRAEL – M&H Classic Single Malt, 46%
IRLAND – Writers’ Tears, Limited Edition Single Cask (#52041) – Marsala Finish, 45%
INDIEN – Paul John, Bold, 46%

 

Sådan kommer vores Virtuel Whiskysmagning til at foregå:

Hvis du gerne vil deltage, skal du købe dit whiskysmagningssæt her på shoppen – og vi vil fremsende en pakke til dig med 6*3 cl. whisky, som vi skal smage sammen. Fredag d. 28. april kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Danmarks Facebook-side.

Begivenheden for Virtuel Whiskysmagning tilgår du her

TILGÅ BEGIVENHEDEN HER

Når kl. er 20.20 popper der en LIVE-stream op inde på begivenheden med 10 minutters nedtælling til Virtuel Whiskysmagning. Kl. 20.30 afholder vi en “almindelig” (host host) whiskysmagning med gode historier og brugbar viden – imens sidder du derhjemme i din aller bedste lænestol, alene, måske sammen med dine venner, din familie eller gæster og smager på det samme whisky som os. Vi fortæller historien bag og gode historier.

Men hvordan foregår det HELT PRÆCIST med sådan en Virtuel Whiskysmagning på Facebook?

Har du ikke prøvet en virtuel smagning på Facebook før – kan det være svært og vide om det er noget for dig eller “hvad det helt konkret er”. Men ved at Trykke her – kan du se LIVE streamingen fra vores Virtuelle Whiskysmagning i maj 2021, hvor vi serverede Macallan & Highland Park.

ØV! Jeg kan ikke den dato!

Bare rolig! Hvis d. 28. april ikke passer i din kalender, så kan du altid se smagningen efterfølgende. Efter endt LIVE-stream bliver smagningen frit tilgængelig på Vault of Spirits Danmarks facebookside.

Fødevaregodkendte smagssæt

Dit smagssæt består af whisky der er blevet omhældt på små godkendte sampleglas. Du kan se hvordan de ser ud lige her.

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at, vi for det første overholder loven, men også at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

© Vault of Spirits – Smagning

Your price

37.66

Out of stock

Your price

37.66

Out of stock

Related bottles

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.

Summer break

We’re taking a small summer break: Vault of Spirits receives orders as always, but does not ship the packages until July 23rd